Skiën, maar dan anders! Ontdek de mooie omgeving van het Vechtdal op de E-trikke. Zijn jullie klaar voor een beetje actie?

Hét toonbeeld van duurzaamheid

Met de E-trikke gaan jullie op ontdekkingsreis door het Vechtdal Overijssel. Elektrische trikkes zijn een hippe verschijning en hét toonbeeld van duurzaamheid. Actief bezig zijn op z’n leukst! De trikke is een hip, maar toegankelijk vervoermiddel. Je kan het het beste omschrijven als skiën op wielen, maar dan elektrisch! Wanneer jullie op de E-trikke rijden, is het de bedoeling om zelf actief met je lichaam mee te bewegen, zodat je nog meer snelheid creëert.

Touren door het Vechtdal

Met onze E-trikke tour maken jullie samen met onze instructeur een route langs de mooiste plekjes van het Vechtdal in Overijssel. We starten met een aantal oefenrondjes, zodat iedereen met een gerust hart de weg op durft. Een ideale groepsactiviteit voor een actieve onderbreking van een vergadering of voorafgaand aan de lunch of diner. Zijn jullie er klaar voor?

Wij verhuren 15 E-Trikkes.


Alleen bij regen en/of bij onweer is de verhuur van onze E-Trikkes kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Mag ik vrij touren op de E-Trikke?

Nee, samen met onze instructeur touren jullie een route die langs de mooiste plekjes van het Vechtdal gaat.

Geldt er een minimale leeftijd voor de E-Trikke tour?

Ja, de minimale leeftijd voor de E-Trikke's is 16 jaar.

Hoe hard rijdt de E-Trikke gemiddeld?

De E-trikke gaat gemiddeld 18 kilometer per uur.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per volwassene :
€ 29,95
Aantal personen :
Min. 10 volwassenen
Duur :
1,5 uur
Inclusief:
  • Tour met een instructeur

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking

Prijs indicatie: