Jullie trouwdag! Dat moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden! En hebben jullie altijd al willen trouwen op of aan het water? Dan hebben wij de mooiste locaties voor jullie!

Trouwen in Ommen

Of jullie nu een locatie voor de hele dag zoeken of alleen voor een huwelijksceremonie, receptie of diner; bij ons zijn er heel veel mogelijkheden om het precies naar jullie wens te organiseren.

Bijzonder mooie plekjes

Wij hebben twee bijzonder mooie plekjes voor dé dag van jullie leven. Onze trouwlocatie Vechtdal Events ligt aan het water en is een intieme plek voor een prachtige bruiloft. De grote stretchtent, de opvallende kas en het prachtige strandje maken de locatie uniek. Hier trouwen, dineren en proosten jullie aan het water. Willen jullie liever óp het water trouwen, dineren of proosten? Ook dat is mogelijk. Ons partyschip is een intieme, sfeervolle locatie waarbij jullie door de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal varen. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken en beide bijzonder mooie plekjes te gebruiken voor dé dag van jullie leven. Vanaf onze prachtige trouwlocatie Vechtdal Events stappen jullie aan boord van ons partyschip en varen jullie, onder het genot van een heerlijke hapje en drankje, over de Overijsselse Vecht. Ideaal wanneer jullie de hele bruiloft op één locatie willen vieren, maar toch nog even een kleine uitstap willen maken.

Zoals je leest, zijn er bij ons heel veel mogelijkheden voor een prachtige bruiloft. Onze weddingplanner gaat graag met jullie in gesprek om de mooiste dag van jullie leven werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een deel van jullie bruiloft of om de hele dag, bij ons zijn jullie aan het juiste adres.

Neem een kijkje op www.trouweninommen.nl of neem gerust contact met ons op.

Download hier onze trouwbrochure!