´s Middags zal het partyschip vertrekken vanuit Ommen. Tijdens deze tocht van twee uur door het mooie Vechtdal Overijssel kunnen jullie genieten van een heerlijke High Tea aan boord.

Partyschip

We varen met ons schip ‘The Queen of Vechtvalley’ door een prachtige, natuurlijke omgeving naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren en weer terug. Het schip is afgehuurd exclusief voor jullie gezelschap, dus jullie kunnen de middag invullen zoals jullie willen!

De prijzen zijn gebaseerd op 40 personen, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden indien u met minder of meer personen bent. Vul hiernaast het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

High Tea

Boek de High Tea Boot tijdens een rondvaart op de Overijsselse Vecht. Klets gezellig bij samen met familie, vriendinnen of collega’s onder het genot van allerlei lekkernijen.

We varen met ons schip  “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Tijdens de rondvaart wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal. Terwijl het landschap langzaam voorbij glijdt, kunt u genieten van verschillende soorten theesmaken. De thee wordt uiteraard vergezeld met een etagère vol zoete en hartige lekkernijen.

De High Tea bestaat o.a. uit: scones met clotted cream en hartige sandwiches, bonbons, zoete koekjes en vers fruit.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per persoon :
€ 41.00
Aantal volwassenen :
Gebaseerd op 40 personen
Duur :
2 uur
Starttijd :
13:00 uur of 15:15 uur
Inclusief:
  • Boothuur "Queen of Vechtvalley"
  • High Tea
  • Onbeperkt koffie/thee

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.
Opmerking

Prijs indicatie: