Een actief en uitdagend uitje! In dit arrangement combineren jullie de spannende Bush Battle Vechtdal met de actieve Geocaching!

Bush Battle Vechtdal

Een escape room in het thema van Expeditie Robinson. Het leuke aan deze escape room is dat deze uit 2 dezelfde banen bestaat. Hierdoor kan je in 2 teams tegen elkaar strijden. Een echte battle dus! Bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld, dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. En je expeditie outfit mag je ook laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is geen survival, je hoeft niet te tijgeren over de grond of te kruipen door de modder. Jullie worden dus niet vies. Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken.

Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen en als eerst de vlag te veroveren? Let the battle begin!

Geocaching

Geocaching (spreek uit: dzjio-kesjing) is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. In teams gaan jullie met behulp van een GPS op jacht naar the Big Five van het Vechtdal! Ondertussen komen jullie verschillende puzzels, hints en opdrachten tegen. Wie vindt als eerst the Big Five en wint het spel?

Deelnemers dienen goed schoeisel te dragen. Het spel wordt grotendeels in het Laerbos gespeeld.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per persoon :
31.00
Aantal personen :
Min. 8 personen
Duur :
3:30 uur
Inclusief:
  • Bush Battle Vechtdal
  • Geocaching

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking

Prijs indicatie: