Een escape room in het thema van Expeditie Robinson. Dat is Bush Battle Vechtdal! De naam zegt het al: een battle in het bos!

Escape Room Bush Battle

Twee banen naast elkaar waar de strijd losbarst. Maar wees gerust, want bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld. Dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. En je expeditie outfit mag je ook laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is geen survival, je hoeft niet te tijgeren over de grond of te kruipen door de modder. Jullie worden dus niet vies. Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken.

Strijd tegen een ander team

Zijn alle voorbereidingen getroffen? Dan kan de battle beginnen! Samen met jouw kamp ga je de strijd aan tegen het andere kamp! Zijn jullie met minder dan 12 personen? Dan strijden jullie voor de beste tijd. Een echte battle dus!

Een kamp bestaat uit minimaal 8 personen tot maximaal 12 personen. Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen? Let the battle begin…

Met meer dan 12 personen?

Bent u met een grote groep van meer dan 12 personen, neem dan contact met ons op via deze pagina.

Wordt er een minimale leeftijd gehanteerd?

Ja, de minimale leeftijd voor Escape Room Bush Battle is 12 jaar.

Met hoeveel personen is Escape Room Bush Battle te spelen?

Wij hanteren een minimum van 8 personen en een maximum van 12 personen per kamp. Ben je met meer dan 12 personen? Reserveer dan twee banen en battle tegen elkaar!

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • De prijs van deze activiteit is gebaseerd op minimaal 8 personen.
  • In de winter dient u warme kleding te dragen. Het is deels binnen en buiten.
  • Ben je met een grote groep van meer dan 12 personen, neem dan contact met ons op via deze pagina.  
Ik ga akkoord met en met