Ga samen op zoek naar the Big Five van het Vechtdal. Ontdek jij het juiste spoor door middel van de GPS?

Geocaching?

Geocaching (spreek uit: dzjio-kesjing) is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. Deelnemen met schatzoeken is een leuke manier om de een GPS te leren kennen. Het basisidee is dat er caches verstopt worden over de hele wereld en dat de locaties van deze caches worden gedeeld op het internet. Andere GPS gebruikers benutten deze coördinaten om deze caches te vinden. Is de cache eenmaal gevonden, dan geeft de cache, oftewel schat, zijn geheimen prijs.

Wij hebben onze eigen, speciale variant! Jullie doen bij ons dus niet mee met de algemene geocaching over de hele wereld, maar jullie hebben je eigen spel met eigen beloningen. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving met dit leuke spelelement en vind the Big Five van het Vechtdal.

Klaar voor de start: af!

Na de uitleg van geocaching, worden de teams verdeeld en kan er even worden geoefend met de GPS. Vervolgens kunnen jullie op pad. Welk team volgt het juiste spoor en ontdekt als eerst the Big Five van het Vechtdal?

Deelnemers dienen goed schoeisel te dragen. Het spel wordt grotendeels in het Laerbos gespeeld.

Combineer deze activiteit met een heerlijke BBQ in onze tipitent en maak jullie uitje helemaal compleet!

Hoe lang duurt het spel geocaching ongeveer?

Wanneer jullie de route goed lopen, is het ongeveer 5 kilometer lopen. Aangezien jullie verschillende opdrachten zullen moeten uitvoeren, betekent dit dat jullie ongeveer 2 uur bezig zullen zijn.

Voor welke leeftijden is de activiteit geschikt?

Wanneer een groep kinderen alleen loopt, hanteren wij een minimumleeftijd van 12 jaar. Mocht er een volwassene bij de groep aanwezig zijn, dan kan de leeftijd jonger zijn.

Mag de hond mee?

Ja, de hond mag zeker mee!

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • Het minimale bedrag voor deze activiteit bedraagt € 30,00.
Ik ga akkoord met en met