Dit is fietsen, maar toch heel anders. Deze knalroze ligfietsen hebben de funfactor! Een leuke activiteit om mee te starten. En na al dat fietsen, geniet je van een heerlijk stukje vlees van de BBQ. 

Funbike tour

In een ontspannen houding genieten jullie van de prachtige route die wij voor jullie hebben uitgezet. Fietsen op onze knalroze Funbikes is even wennen, want het zijn namelijk ligfietsen. Maar wij laten jullie natuurlijk niet zomaar op pad gaan. Na onze instructies en een kleine proefrit, fiets je er zo mee weg. Alleen de oefenrondjes zorgen al voor hilarische momenten!

Jullie hoeven niet te stuntelen met een fietsroute op papier. Een aantal van jullie krijgen van ons een GPS mee die jullie naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Dus de beste navigators mogen voorop!

BBQ´en

Na de Funbike tour is het tijd om heerlijk te BBQ’en. Tijdens de BBQ hebben jullie het rijk alleen. Alle culinaire ingrediënten zijn aanwezig, de rest verzorgen jullie zelf. Wie doet de BBQ aan? Wie houdt het vlees in de gaten? Zijn de vuurkorven nog wel aan? Is het mooi weer dan kunnen jullie buiten aan de picknicktafels zitten. Met minder mooi weer biedt de tipitent of Finse kota's een intieme sfeer.

Luxe BBQ buffet bestaande uit:

Koud buffet
• diverse salades, stokbrood met kruidenboter & BBQ sausjes.

Warm buffet
• garnalenspies, kogelbiefstuk, filet du chef (beenham), varkenshaas & gemarineerde kipfilet.

Dessert
• Mousse met slagroom geserveerd in glas

Dit arrangement is inclusief fris, bier en wijn.

Is de activiteit Funbike Tour voor iedereen mogelijk?

In principe is de Funbike Tour voor iedereen toegankelijk die ook op een reguliere fiets kan fietsen. Echter is wel belangrijk dat de minimale lengte 1.50m moet zijn. De zitting is vanaf die lengte te verstellen op de juiste afstand.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per volwassene :
€ 49.95
Aantal personen :
Min. 12 personen
Minimale leeftijd :
+/- 12 jaar (minimale lengte 1.50m)
Duur :
4:30 uur
Inclusief:
  • Funbike Tour
  • Luxe BBQ buffet incl. vrij drinken

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking

Prijs indicatie: