Een actief en uitdagend uitje! In dit arrangement combineren jullie de spannende Bush Battle Vechtdal met de hilarische Funbike Tour!

Bush Battle Vechtdal

Een escape room in het thema van Expeditie Robinson. Het leuke aan deze escape room is dat deze uit 2 dezelfde banen bestaat. Hierdoor kan je in 2 teams tegen elkaar strijden. Een echte battle dus! Bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld, dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. En je expeditie outfit mag je ook laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is geen survival, je hoeft niet te tijgeren over de grond of te kruipen door de modder. Jullie worden dus niet vies. Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken.

Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen en als eerst de vlag te veroveren? Let the battle begin!

Funbike Tour

In een ontspannen houding genieten jullie van de prachtige route die wij voor jullie hebben uitgezet. Fietsen op onze knalroze Funbikes is even wennen, want het zijn namelijk ligfietsen. Maar wij laten jullie natuurlijk niet zomaar op pad gaan. Na onze instructies en een kleine proefrit, fiets je er zo mee weg. En de oefenrondjes zorgen voor hilarische momenten.

Jullie hoeven niet te stuntelen met een fietsroute op papier. Een aantal van jullie krijgen van ons een GPS mee die jullie naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Dus de beste navigators mogen voorop!

Let op: De minimale lengte van de persoon moet 1.5 meter zijn.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per persoon :
29.45
Aantal personen :
Min. 8 personen
Duur :
3:30 uur
Inclusief:
  • Bush Battle Vechtdal
  • Funbike tour met GPS-routesysteem

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking

Prijs indicatie: