Beleef een bijzondere ervaring op één van onze BBQ-locaties. Met gezellige vuurkorven buiten is het plaatje compleet! Maar eerst lekker uitwaaien op de Vecht aan boord van onze schip Queen of Vechtvalley!

Reguliere rondvaart Ommen-Vilsteren v.v.

Om 13:30 of 15:00 uur vertrekken jullie met ons schip voor een boottocht over de Overijsselse Vecht. Heerlijk relaxen op het bovendek in het zonnetje of met z’n allen gezellig in de verwarmde salon. Onderweg wordt er verteld over het verleden en het heden van de omgeving waar we doorheen varen, het prachtige Vechtdal Overijssel.

Mocht u dit arrangement willen reserveren, geef dan in het opmerkingsveld hiernaast aan of u zitplaatsen op ons bovendek of in onze salon wilt reserveren.

BBQ buffet

Terug aangekomen in Ommen, staat de BBQ voor jullie aan en kunnen jullie genieten van een heerlijke afsluiting van de dag. Je grilt zelf jouw stukje vlees, schept een lekkere salade op je bord en vult je eigen glas bij.

Bij mooi weer eten jullie gezellig aan onze picknicktafels in het zonnetje. Maar is het minder mooi weer? Geen paniek. Jullie kunnen binnen plaatsnemen. Natuurlijk mag een knisperend kampvuurtje bij zonsondergang niet ontbreken.

Is dit arrangement rolstoeltoegankelijk?

Jazeker! Rolstoelgebruikers kunnen aan boord van ons schip. Daarnaast is er een invalide toilet aanwezig. Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel het bovendek te betreden. Onze BBQ locaties zijn allemaal per auto bereikbaar. Tevens is ook hier een invalide toilet aanwezig.

Is het mogelijk om consumpties te nuttigen aan boord van de "Queen of Vechtvalley"?

Aan boord van het schip hebben wij een bar waar jullie koffie, thee, fris, bier, wijn, snoep, cake en koek kunnen kopen. Het is niet toegestaan om jullie eigen consumpties te nuttigen aan boord.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per persoon :
€ 52.95
Prijs per kind (t/m 12 jaar) :
€ 26.45
Aantal personen :
Min. 20 volwassenen
Duur :
4:30 uur
Inclusief:
  • Reguliere afvaart Ommen-Vilsteren v.v.
  • Luxe BBQ buffet
  • Vrij drinken tijdens de BBQ

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.
Opmerking

Prijs indicatie: