In onze luxe e-sloepen XL kan je met een grotere groep genieten van een tocht over de Overijsselse Vecht. Heerlijk geruisloos varen met jouw familie of vrienden!

Luxe varen in onze luxe E-Sloepen XL.

Onze 9 tot 12-persoons luxueuze elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf het plateau het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Onze luxe E-Sloepen XL zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Reserveringstijden

Onze luxe E-Sloepen XL zijn te reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur. Wilt u langer dan 2 uur varen? Geef het aan in het opmerkingsveld.

De starttijden zijn 10:00 uur, 12:05 uur 14:10 uur.

Wij verhuren 5 luxe E-Sloepen XL.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer tijdens uw reserveringstijd kunt u uw sloep tot 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mag er een muziekbox mee?

Graag houden wij het voor alle watergebruikers leuk. Om deze reden zijn 'boom' boxen niet toegestaan. Een kleine bluetooth speaker mag wel.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Alcoholische versnaperingen zijn toegestaan met mate. De bestuurder dient zich te onthouden van alcoholische drankjes. Bovendien vragen wij jullie om jullie eigen afval mee te nemen, zodat het milieu schoon blijft.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw sloep 1 dag van te voren annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Luxe E-Sloep XL (t/m 9 pers) :
€ 104,95 voor 2 uur varen
Luxe E-Sloep XL (10 pers) :
€ 110.90 voor 2 uur varen
Luxe E-Sloep XL (11 pers) :
€ 116.85 voor 2 uur varen
Luxe E-Sloep XL (12 pers) :
€ 122.80 voor 2 uur varen
Sloepkussens :
€ 9.95 per sloep
Borgsom :
€ 100.00
Leeftijd :
Minimaal 21 jaar
Reserveringstijden :
10:00, 12:05 en 14:10 uur
Reserveren? :
Bel naar (0529) 45 19 24 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking