Wij zijn gesloten van 25 december 2022 tot en met 26 december 2022

Van 1 oktober tot 1 maart 2023 kunt u alleen telefonisch reserveren (0529 45 19 24) . Wilt u nu alvast reserveren voor ná 1 maart, dan kan dat online.

Fietsen met hele veel fun! Dat is onze Funbike Tour! Ontdek de mooiste plekjes van het Vechtdal tijdens deze hilarische tocht.

Fun met de Funbikes

In een ontspannen houding genieten jullie van de prachtige route die wij voor jullie hebben uitgezet. Fietsen op onze knalroze Funbikes is even wennen, want het zijn namelijk ligfietsen. Maar wij laten jullie natuurlijk niet zomaar op pad gaan. Na onze instructies en een kleine proefrit, fiets je er zo mee weg. Alleen de oefenrondjes zorgen al voor hilarische momenten!

Jullie hoeven niet te stuntelen met een fietsroute op papier. Een aantal van jullie krijgen van ons een GPS mee die jullie naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Dus de beste navigators mogen voorop!

Wij verhuren in totaal 22 Funbikes!


Alleen bij regen en/of bij onweer is het fietsverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Is de activiteit Funbike Tour voor iedereen mogelijk?

In principe is de Funbike Tour voor iedereen toegankelijk die ook op een reguliere fiets kan fietsen. Echter is wel belangrijk dat de minimale lengte 1.50m moet zijn. De zitting is vanaf die lengte te verstellen op de juiste afstand.

Activiteit gesloten

  • 14 november 2022 tot en met 24 februari 2023

Geheel gesloten

  • 25 december 2022 tot en met 26 december 2022
  • 31 december 2022 tot en met 04 januari 2023

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • De minimale lengte van de persoon moet 1,5 meter zijn.

Ik ga akkoord met en met