Fietsen met hele veel fun! Dat is onze Funbike Tour! Ontdek de mooiste plekjes van het Vechtdal tijdens deze hilarische tocht.

Fun met de Funbikes

In een ontspannen houding genieten jullie van de prachtige route die wij voor jullie hebben uitgezet. Fietsen op onze knalroze Funbikes is even wennen, want het zijn namelijk ligfietsen. Maar wij laten jullie natuurlijk niet zomaar op pad gaan. Na onze instructies en een kleine proefrit, fiets je er zo mee weg. Alleen de oefenrondjes zorgen al voor hilarische momenten!

Jullie hoeven niet te stuntelen met een fietsroute op papier. Een aantal van jullie krijgen van ons een GPS mee die jullie naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Dus de beste navigators mogen voorop!

Wij verhuren in totaal 22 Funbikes!


Alleen bij regen en/of bij onweer tijdens uw reserveringstijd kunt u de Funbikes tot 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Is de activiteit Funbike Tour voor iedereen mogelijk?

In principe is de Funbike Tour voor iedereen toegankelijk die ook op een reguliere fiets kan fietsen. Echter is wel belangrijk dat de minimale lengte 1.50m moet zijn. De zitting is vanaf die lengte te verstellen op de juiste afstand.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw gehuurde funbike(s) 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • De minimale lengte van de persoon moet 1,5 meter zijn.
  • Voor aanvang van de activiteit wordt om uw legitimatie gevraagd. Deze dient u dus mee te nemen.

Ik ga akkoord met en met