Tijd voor een super leuke workout! Ga op pad met onze Kickbikes. Met behulp van een GPS komen jullie langs de verschillende pareltjes van het Overijsselse Vechtdal.

Wilt u reserveren tussen 1 november 2023 en 29 februari 2024? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kick your bike!

Klaar voor een sportieve workout? Ga samen met jouw gezin de uitdaging aan. Stap op de kickbike en tour samen door het prachtige Overijsselse Vechtdal. Kickbikes zijn een leuke manier om op actieve wijze van de mooie omgeving te genieten. Onderweg komen jullie genoeg leuke plekjes tegen om even te stoppen voor een leuke foto of om even op adem te komen.

Wat zijn kickbikes?

Kickbikes zijn oorspronkelijk ontworpen voor buitensport training en zijn een van de meest effectieve steps om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Maar steppen is ook gewoon heel erg leuk! De kickbikes zijn zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn.

Wij verhuren in totaal 6 kickbikes.


Alleen bij regen en/of bij onweer tijdens uw reserveringstijd kunt u de kickbikes tot 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Wij zijn met meer dan 6 personen, wat nu?

Wij verhuren in totaal 6 kickbikes, maar het is ook heel leuk om te combineren met de Funbikes of onze stadsfietsen!

Is de activiteit voor iedereen mogelijk?

De activiteit is mogelijk vanaf 8 jaar. De kickbikes zijn zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn. Wel vraagt de activiteit wat conditie en uithoudingsvermogen.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw gehuurde kickbike(s) 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Activiteit gesloten

  • 01 november 2023 tot en met 29 februari 2024

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • Voor aanvang van de activiteit wordt om uw legitimatie gevraagd. Deze dient u dus mee te nemen.
Ik ga akkoord met en met