Van 1 oktober tot 1 maart 2023 kunt u alleen telefonisch reserveren (0529 45 19 24) . Wilt u nu alvast reserveren voor ná 1 maart, dan kan dat online.

Tijd voor een super leuke workout! Ga op pad met onze Kickbikes. Met behulp van een GPS komen jullie langs de verschillende pareltjes van het Overijsselse Vechtdal.

Kick your bike!

Klaar voor een sportieve workout? Ga samen met jouw gezin de uitdaging aan. Stap op de kickbike en tour samen door het prachtige Overijsselse Vechtdal. Kickbikes zijn een leuke manier om op actieve wijze van de mooie omgeving te genieten. Onderweg komen jullie genoeg leuke plekjes tegen om even te stoppen voor een leuke foto of om even op adem te komen.

Wat zijn kickbikes?

Kickbikes zijn oorspronkelijk ontworpen voor buitensport training en zijn een van de meest effectieve steps om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Maar steppen is ook gewoon heel erg leuk! De kickbikes zijn zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn.

Wij verhuren in totaal 6 kickbikes.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het fietsverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Wij zijn met meer dan 6 personen, wat nu?

Wij verhuren in totaal 6 kickbikes, maar het is ook heel leuk om te combineren met de Funbikes of onze stadsfietsen!

Is de activiteit voor iedereen mogelijk?

De activiteit is mogelijk vanaf 8 jaar. De kickbikes zijn zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn. Wel vraagt de activiteit wat conditie en uithoudingsvermogen.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het fietsverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Activiteit gesloten

  • 01 oktober 2022 tot en met 24 februari 2023

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Ik ga akkoord met en met