Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti. Halen jullie de dichtstbijzijnde haven? Ga de uitdaging aan bij Escape Room Vechtdal!

Semper Avanti

Het in 1912 gebouwde vrachtschip Semper Avanti is het grootste vrachtschip op de Overijsselse Vecht. Maar in 1963 slaat het noodlot toe en wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid: door een aanvaring zal het schip binnen een uur zinken. Kunnen de matrozen de dichtstbijzijnde haven nog bereiken?

60 bloedstollende minuten!

Dit is de escape room van het Vechtdal Overijssel. Met een groep van 4 tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 minuten te ontsnappen. Ontrafel codes en puzzels, open sloten, vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan!

Met meer dan 8 personen?

Ben je met een groep van meer dan 8 personen neem dan contact met ons op via deze link.

Wordt er een minimale leeftijd gehanteerd?

Ja, de minimale leeftijd voor Escape Room Vechtdal is 12 jaar. Mocht er een volwassene bij de groep aanwezig zijn, dan kan de leeftijd jonger zijn.

Is Escape Room Vechtdal ook geschikt voor kinderen onder de 12 jaar?

Ja. Het is wel iets moeilijker voor kinderen onder de 12 jaar, maar met volwassenen erbij is het ook erg leuk voor kinderen. En zeker niet te eng!

Voor wie is Escape Room Vechtdal geschikt?

De Escape Room is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor vrouwen die in de laatste fase van de zwangerschap zijn.

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • Deze prijs van deze activiteit is gebaseerd op minimaal 6 personen.
  • Ben je met een grote groep van meer dan 8 personen, neem dan contact met ons op via deze pagina. 
Ik ga akkoord met en met