In het voorjaar (vanaf 1 april 2023) starten onze wateractiviteiten weer.

Kom heerlijk even met je familie, vrienden of collega's een stukje varen is onze Vechtsloep. Onze Vechtsloep is uitgerust met een stille 8 pk motor.

Varen op de Vecht

Onze aluminium Vechtsloepen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Deze sloepen zijn perfect om even heerlijk uit te waaien op de mooie rivier de Vecht. In het zonnetje vaar je over de rivier tot de unieke sluis en stuw van Vilsteren. Of vaar de andere kant op tot de sluis van Junne. Samen met familie, vrienden of collega’s genieten jullie van een heerlijk dagje uit.

Reserveringstijden

Onze sloepen kan je reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur.

Wij verhuren 4 vechtsloepen.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het sloepverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Voor een schoon milieu dienen jullie wel jullie eigen afval mee te nemen, dus wij vragen jullie dit niet rond te laten slingeren in de natuur.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het sloepverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Activiteit gesloten

  • 03 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  •  De minimale leeftijd van de hoofdelijk aansprakelijke dient 21 jaar te zijn.  Bij aankomst kan om uw legitimatiebewijs worden gevraagd. Indien blijkt dat u niet de bevoegde leeftijd heeft, houden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren zonder teruggave van de huursom. 
  • De borg is per vechtsloep € 100,00 en dient u contant af te rekenen bij aankomst.
  • De uitbreidingen zijn te boeken vanaf 4 personen.
Ik ga akkoord met en met