Geruisloos varen en een luifeltje voor een beetje extra schaduw. In onze elektrische Vechtsloepen vaar je er een heerlijk stuk op uit.

Geruisloos varen

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Deze sloepen zijn volledig elektrisch wat ervoor zorgt dat jullie geruisloos kunnen genieten van het varen. Een heerlijk dagje samen met familie, vrienden of collega’s waarbij je ook echt gezellig met elkaar kan (bij)kletsen. Vaar richting de unieke sluis en stuw van Vilsteren of vaar de andere kant op richting Junne. Onze elektrische vechtsloepen zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Reserveringstijden

De elektrische vechtsloepen kan je reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur. Wilt u langer dan 2 uur varen? Geef het aan in het opmerkingsveld.

Onze elektrische sloepen gaan in verschillende tijdsblokken, per blok kunnen er 3 sloepen vertrekken.

De starttijden van het eerste blok zijn
9:30 uur, 11:35 uur, 13:40 uur en 15:45 uur.

De starttijden van het tweede blok zijn
10:10 uur, 12:15 uur en 14:20 uur.

De starttijden van het derde blok zijn
10:30 uur, 12:35 uur en 14:40 uur.

Wij verhuren 9 elektrische vechtsloepen.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer tijdens uw reserveringstijd kunt u uw sloep tot 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mag er een muziekbox mee?

Graag houden wij het voor alle watergebruikers leuk. Om deze reden zijn 'boom' boxen niet toegestaan. Een kleine bluetooth speaker mag wel.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Alcoholische versnaperingen zijn toegestaan met mate. De bestuurder dient zich te onthouden van alcoholische drankjes. Bovendien vragen wij jullie om jullie eigen afval mee te nemen, zodat het milieu schoon blijft.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw sloep 1 dag van te voren annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
E-Vechtsloep (t/m 6 pers) :
€ 69.95 voor 2 uur varen
E-Vechtsloep (7 pers) :
€ 75,90 voor 2 uur varen
E-vechtsloep (8 pers) :
€ 81.85 voor 2 uur varen
Sloepkussens :
€ 9.95 per sloep
Borgsom :
€ 100.00
Leeftijd :
Minimaal 21 jaar
Reserveren? :
Bel naar (0529) 45 19 24 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking