Wij zijn gesloten van 25 december 2022 tot en met 26 december 2022

In het voorjaar (vanaf 1 april 2023) starten onze wateractiviteiten weer.

Geruisloos varen en een luifeltje voor een beetje extra schaduw. In onze elektrische Vechtsloepen vaar je er een heerlijk stuk op uit.

Geruisloos varen

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Deze sloepen zijn volledig elektrisch wat ervoor zorgt dat jullie geruisloos kunnen genieten van het varen. Een heerlijk dagje samen met familie, vrienden of collega’s waarbij je ook echt gezellig met elkaar kan (bij)kletsen. Vaar richting de unieke sluis en stuw van Vilsteren of vaar de andere kant op richting Junne. Onze elektrische vechtsloepen zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Reserveringstijden

De elektrische vechtsloepen kan je reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur.

Wij verhuren 9 elektrische vechtsloepen.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het sloepverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Voor een schoon milieu dienen jullie wel jullie eigen afval mee te nemen, dus wij vragen jullie dit niet rond te laten slingeren in de natuur.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Activiteit gesloten

  • 24 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023

Geheel gesloten

  • 25 december 2022 tot en met 26 december 2022
  • 31 december 2022 tot en met 04 januari 2023

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • De minimale leeftijd van de hoofdelijk aansprakelijke dient 21 jaar te zijn. 
  • De borg is per E-vechtsloep € 100,00 en dient u contant af te rekenen bij aankomst.
  • De uitbreidingen zijn te boeken vanaf 4 personen. Combinaties van de uitbreidingen zijn mogelijk. Bijv. 2 lunch boxen en 2 kinderboxen.

Ik ga akkoord met en met