In onze luxe e-sloepen beleef je de prachtige omgeving van het Vechtdal. Door de stilte van de elektrische motor hoor je ieder geluidje van de natuur. Geruisloos genieten dus!

Luxe varen in onze Vechtliners

Deze 8 tot 9-persoons luxe elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf de boot het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Uitgezwommen? Onze sloepen zijn voorzien van zwemtrappen waardoor je gemakkelijk weer in de sloep klimt.

Reserveringstijden

Onze luxe elektrische sloepen zijn te reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur

Wij verhuren 2 luxe elektrische vechtsloepen.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het sloepverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Hebben de Luxe E-Sloepen een luifel?

Nee, onze Luxe E-Sloepen beschikken niet over een luifel. Mocht u toch graag een luifel willen bij jullie sloep, kies dan voor onze E-Vechtsloepen of onze Luxe E-Sloepen XL.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Voor een schoon milieu dienen jullie wel jullie eigen afval mee te nemen, dus wij vragen jullie dit niet rond te laten slingeren in de natuur.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het sloepverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Activiteit gesloten

  • 24 oktober 2022 tot en met 29 maart 2023
  • 21 oktober 2023 tot en met 31 maart 2024

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • De minimale leeftijd van de hoofdelijk aansprakelijke dient 21 jaar te zijn. Bij aankomst kan om uw legitimatiebewijs worden gevraagd. Indien blijkt dat u niet de bevoegde leeftijd heeft, houden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren zonder teruggave van de huursom. 

  • De borg is per E-vechtsloep € 100,00 en dient u contant af te rekenen bij aankomst.
  • De uitbreidingen zijn te boeken vanaf 4 personen. Combinaties van de uitbreidingen zijn mogelijk. Bijv. 2 lunch boxen en 2 kinder boxen.
Ik ga akkoord met en met