In onze luxe e-sloepen beleef je de prachtige omgeving van het Vechtdal. Door de stilte van de elektrische motor hoor je ieder geluidje van de natuur. Geruisloos genieten dus!

Luxe varen in onze Vechtliners

Deze 8 tot 9-persoons luxe elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf de boot het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Uitgezwommen? Onze sloepen zijn voorzien van zwemtrappen waardoor je gemakkelijk weer in de sloep klimt.

Reserveringstijden

Onze luxe elektrische sloepen zijn te reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur. Wilt u langer dan 2 uur varen? Geef het aan in het opmerkingsveld.

De starttijden zijn 09:00 uur, 11:05 uur, 13:10 uur en 15:15 uur.

Wij verhuren 2 luxe elektrische vechtsloepen.

Sloepkussens

Voor € 9,95 kun je een kussenset erbij huren voor in de sloep! De kussenset bestaat uit comfortabele zitkussens in de gehele sloep.

Mocht je de hond mee willen nemen op de sloep, dan is het helaas niet mogelijk om de sloepkussens erbij te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.


Alleen bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw sloep 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Hebben de Luxe E-Sloepen een luifel?

Nee, onze Luxe E-Sloepen beschikken niet over een luifel. Mocht u toch graag een luifel willen bij jullie sloep, kies dan voor onze E-Vechtsloepen of onze Luxe E-Sloepen XL.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mag er een muziekbox mee?

Graag houden wij het voor alle watergebruikers leuk. Om deze reden zijn 'boom' boxen niet toegestaan. Een kleine bluetooth speaker mag wel.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Alcoholische versnaperingen zijn toegestaan met mate. De bestuurder dient zich te onthouden van alcoholische drankjes. Bovendien vragen wij jullie om jullie eigen afval mee te nemen, zodat het milieu schoon blijft.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij veel regen en/of bij onweer kunt u uw sloep 1 dag van te voren annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Luxe E-sloep (t/m 8 pers) :
€ 89.95 voor 2 uur varen
luxe e-sloep (9 pers) :
€ 95.90 voor 2 uur varen
Sloepkussens :
€ 9.95 per sloep
Borgsom :
€ 100.00
Leeftijd :
Minimaal 21 jaar
Reserveringstijden :
09:00, 11:05, 13:10 en 15:15 uur.
Reserveren? :
Bel naar (0529) 45 19 24 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

Opmerking