Het hele jaar door maken wij vaartochten met de 'Queen of Vechtvalley' door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Een mooie tocht van ongeveer 85 minuten.

Queen of Vechtvalley

Aan boord van onze rondvaartboot 'Queen of Vechtvalley' is het altijd goed vertoeven. Lekker genieten van de buitenlucht op het bovendek, of binnen in onze salon als het niet zo zonnig is. Tijdens de rondvaart wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal. Rondvaart Vilsteren v.v. is zodoende een leuke vaartocht voor jong en oud!

Prachtige natuur

De weidelanden en oude rivierarmen die u tijdens de rondvaart Ommen-Vilsteren v.v. tegenkomt, zijn een broedplaats voor veel weide- en watervogels. Af en toe laat zelfs een groep ooievaars zich zien. Met recht: het Vechtdal op zijn mooist! En dankzij ons hoge bovendek kunt u mooi ver over de wal kijken om de natuur goed te bewonderen!

Leuke tip!
Ook leuk! Nadat u de Vecht op het water heeft ontdekt, kunt u bij ons ook (elektrische) stadsfietsen huren om het Vechtdal aan land te bewonderen. In het Vechtdal Overijssel zijn prachtige fietsroutes, zoals de Kastelenroute of een rondje langs de Lemelerberg!


Prijzen en vertrektijden

Volwassenen € 12,95 p.p. inclusief 1 non-alcoholische consumptie
Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 7,50 p.p. inclusief 1 glas ranja (met gratis kinder-doe-pakket).

Bekijk onze vertrektijden door een datum te selecteren in het reserveringssysteem hiernaast.

Weet u nog niet welke datum u wilt varen? Bekijk dan onze actuele vertrektijdenlijst voor de vaarten die zeker doorgaan.


Rolstoelgebruikers

De salon van ons schip is rolstoeltoegankelijk en er is een ruime invalidentoilet aanwezig. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van het bovendek.

U moet als rolstoelgebruiker een apart ticket boeken in verband met beschikbare ruimte van de salon.


Zitplaatsen reserveren voor onze salon of bovendek

Indien u wilt reserveren, vragen wij u de keuze te maken of u wilt plaatsnemen in onze salon of op het bovendek. U kunt er ook voor kiezen om een aantal zitplaatsen op het bovendek en een aantal zitplaatsen in de salon te reserveren. Echter rolstoelgebruikers kunnen helaas niet plaatsnemen op ons bovendek.

Onze salon biedt ruimte voor 70 volwassenen.

Voorbeeld: Indien u met acht personen bent, kunt u vijf zitplaatsen in onze salon boeken en drie zitplaatsen op ons bovendek.

Wanneer jullie een plekje reserveren voor onze salon kunnen jullie helaas niet plaatsnemen op het bovendek indien het bovendek is volgeboekt. Mocht er nog voldoende zitplaatsen zijn, kunt u tijdens de rondvaart plaatsnemen op ons bovendek. Mocht het bovendek volgeboekt zijn, is het uiteraard wel mogelijk om even een kijkje te nemen op ons bovendek.

Wanneer jullie een plekje reserveren voor het bovendek kunnen jullie helaas niet plaatsnemen in de salon indien de salon is volgeboekt.

Wilt u voorafgaand toch nog uw zitplaatsen veranderen van het bovendek naar onze salon of vice versa, neem dan telefonisch contact met ons op (0529) 45 19 24. Wij kijken dan of daar nog mogelijkheden voor zijn.

Let op: het aantal opgegeven personen moet gelijk zijn aan het aantal zitplaatsen in de salon en/of op het bovendek. Is dit niet het geval, dan kunt u geen reservering plaatsen.

Is de "Queen of Vechtvalley" rolstoeltoegankelijk?

Jazeker! Rolstoelen kunnen aan boord van ons schip. Daarnaast is er een invalide toilet aanwezig. Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel het bovendek te betreden.

Is het mogelijk om consumpties te nuttigen aan boord van de "Queen of Vechtvalley"?

Aan boord van het schip hebben wij een bar waar jullie koffie, thee, fris, bier, wijn, snoep, cake en koek kunnen kopen. Bij de prijs van de rondvaart zit 1 non-alcoholische consumptie inbegrepen voor volwassenen. Kinderen krijgen een glas ranja. Mochten jullie toch graag van een alcoholisch drankje willen genieten, serveren wij tegen een meerprijs contant aan boord een alcoholisch drankje. Het is niet toegestaan om jullie eigen consumpties te nuttigen aan boord.

Mag de hond mee aan boord?

Ja, de hond mag zeker mee!

Wanneer kunnen wij aan boord stappen?

Jullie kunnen 20 minuten van tevoren aan boord!

Maak uw keuze

12,95
Per/stuk
7,50
Per/stuk
12,95
Per/stuk
7,50
Per/stuk
Let op: U moet als een rolstoelgebruiker een apart ticket boeken i.v.m. beschikbare ruimte van de salon.
Helaas kunt u geen gebruik maken van het bovendek.

Zitplaatsen

Minimaal
Niet beschikbaar
plekken beschikbaar
Niet beschikbaar
plekken beschikbaar
Maak uw keuze of u wilt plaatsnemen in onze salon of op het bovendek en rond uw reservering af.

Datum

Welke datum

Afvaarten

Mocht u willen varen, neem dan telefonisch contact met ons op via (0529) 45 19 24.
Deze afvaart gaat zeker door en u kunt deze afvaart boeken tegen bovenstaand tarief.
U kunt deze afvaart boeken, maar u betaalt dan wel het minimale tarief om uit te kunnen varen. Het minimale tarief kan per tijdslot/seizoen verschillen.
Opmerking
Totaal
incl. BTW
De afvaarten vertrekken vanaf het adres Zwolseweg 4, 7731 BC te Ommen.

Het kindertarief is t/m 12 jaar.
Ik ga akkoord met
Prima bedrijf, goed personeel en erg vriendelijk, goed schoon en alles onderhouden. Een aanrader!
Patricia Lems
Haaksbergen