Op de donderdagen in juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen. De eerste afvaart is weer op 4 juli 2024.

Marktvaart Dalfsen

Om 9:30 uur zullen wij vanuit Ommen vertrekken voor onze marktvaart naar het stadje Dalfsen. De prachtige natuur glijdt langzaam voorbij. Onderweg wordt er geschut bij de sluis van Vilsteren en vaart het schip langs het landgoed Rechteren. In Dalfsen meert onze rondvaartboot aan voor de Blauwe Bogenbrug. Hier volgt een vrij steile trap naar boven om in het centrum van Dalfsen uit te komen. U heeft ruim de tijd (+/- 75 min.) om over de gezellige warenmarkt te struinen of om op een van de gezellige terrasjes neer te strijken


Data Marktvaart

Bel voor reserveringen naar (0529) 45 19 24 of vul het formulier in.

  • Donderdag 4 juli

  • Donderdag 11 juli

  • Donderdag 18 juli

  • Donderdag 25 juli

  • Donderdag 1 augustus

  • Donderdag 8 augustus

  • Donderdag 15 augustus

  • Donderdag 22 augustus

  • Donderdag 29 augustusUw auto parkeren?

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats Zeesserweg 7, 7731 BG Ommen. Vanaf deze parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar Rederij Peters, Zwolseweg 4.


Prijzen en vertrektijden

Volwassenen € 18,95 p.p. inclusief 1 non-alcoholische consumptie
Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 11,95 p.p. inclusief 1 glas ranja (met gratis kinder-doe-pakket).

Bekijk onze vertrektijden door een datum te selecteren in het reserveringssysteem hiernaast. Onze marktvaart Dalfsen v.v. vaart op de donderdag in de maanden juli en augustus.


Zitplaatsen reserveren voor onze salon of bovendek

Indien u wilt reserveren, vragen wij u de keuze te maken of u wilt plaatsnemen in onze salon of op het bovendek. U kunt er ook voor kiezen om een aantal zitplaatsen op het bovendek en een aantal zitplaatsen in de salon te reserveren.

Voorbeeld: Indien u met acht personen bent, kunt u vijf zitplaatsen in onze salon boeken en drie zitplaatsen op ons bovendek.

Wanneer jullie een plekje reserveren voor onze salon kunnen jullie helaas niet plaatsnemen op het bovendek indien het bovendek is volgeboekt. Mocht er nog voldoende zitplaatsen zijn, kunt u tijdens de rondvaart plaatsnemen op ons bovendek. Mocht het bovendek volgeboekt zijn, is het uiteraard wel mogelijk om even een kijkje te nemen op ons bovendek.

Wanneer jullie een plekje reserveren voor het bovendek kunnen jullie helaas niet plaatsnemen in de salon indien de salon is volgeboekt.

Wilt u voorafgaand toch nog uw zitplaatsen veranderen van het bovendek naar onze salon of vice versa, neem dan telefonisch contact met ons op (0529) 45 19 24. Wij kijken dan of daar nog mogelijkheden voor zijn.


Het dorpje Dalfsen

De markante Blauwe Bogenbrug geeft toegang tot het gezellige dorp Dalfsen. Een dorp dat met zijn ligging aan de Vecht vertier biedt voor jong en oud. Het centrum met zijn monumentale panden en kleine straatjes is zeker een bezoekje waard. Gewoon om lekker ongedwongen te winkelen of te genieten van historische panden. Zomers kunt u hier de bloemetjes buiten zetten tijdens de evenementen of lekker slenteren langs de braderieën en markten. Er is een nieuw veerpontje in de vaart. Het pontje verbindt de Stokte met Hessum, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor leuke wandelroutes.

Naast het dorp Dalfsen dat direct aan de Vecht ligt, kent de gemeente ook de plaatsen Lemelerveld, Nieuwleusen, Hoonhorst en Oudleusen met het internationaal bekende hotel Mooirivier.

Is de "Queen of Vechtvalley" rolstoeltoegankelijk?

Ons schip is rolstoeltoegankelijk. Helaas is de gemeentelijke kade in Dalfsen niet rolstoeltoegankelijk. Dit maakt het onmogelijk om van boord te gaan in Dalfsen. Ook als u slecht ter been bent, is deze trap bij de Blauwe Bogenbrug een uitdaging.

Uiteraard kunt u altijd met de rondvaart Ommen-Vilsteren v.v. mee!

Is het mogelijk om consumpties te nuttigen aan boord van de "Queen of Vechtvalley"?

Aan boord van het schip hebben wij een bar waar jullie koffie, thee, fris, bier, wijn, snoep, cake en koek kunnen kopen. Bij de prijs van de rondvaart zit 1 non-alcoholische consumptie inbegrepen voor volwassenen. Kinderen krijgen een glas ranja. Mochten jullie toch graag van een alcoholisch drankje willen genieten, serveren wij tegen een meerprijs contant aan boord een alcoholisch drankje. Het is niet toegestaan om jullie eigen consumpties te nuttigen aan boord.

Mag de hond mee aan boord?

Ja, de hond mag zeker mee!

Maak uw keuze

18,95
Per/stuk
11,95
Per/stuk
Let op: U moet als een rolstoelgebruiker een apart ticket boeken i.v.m. beschikbare ruimte van de salon.
Helaas kunt u geen gebruik maken van het bovendek.

Zitplaatsen

Minimaal
Niet beschikbaar
plekken beschikbaar
Niet beschikbaar
plekken beschikbaar
Maak uw keuze of u wilt plaatsnemen in onze salon of op het bovendek en rond uw reservering af.

Datum

Welke datum

Afvaarten

Mocht u willen varen, neem dan telefonisch contact met ons op via (0529) 45 19 24.
Deze afvaart gaat zeker door en u kunt deze afvaart boeken tegen bovenstaand tarief.
U kunt deze afvaart boeken, maar u betaalt dan wel het minimale tarief om uit te kunnen varen. Het minimale tarief kan per tijdslot/seizoen verschillen.
Opmerking
Totaal
incl. BTW
De afvaarten vertrekken vanaf het adres Zwolseweg 4, 7731 BC te Ommen.
Ik ga akkoord met
Prima bedrijf, goed personeel en erg vriendelijk, goed schoon en alles onderhouden. Een aanrader!
Patricia Lems
Haaksbergen