Zijn jullie op vakantie of gewoon een dagje uit in het gezellige Overijsselse Ommen? En willen jullie graag het mooie Vechtdal ontdekken per fiets? Wij hebben elektrische fietsen te huur!

Fietsroutes

In het Vechtdal hebben we heel veel prachtige routes door de mooie natuur. Vechtdal Overijssel heeft mooie fietsroutes van het Vechtdal die via het knooppuntensysteem heel eenvoudig te volgen zijn. We zitten dichtbij knooppunt 42 of 49, dus stel uw eigen fietsroute gemakkelijk samen!

Reserveringstijden

Onze elektrische fietsen zijn alleen te reserveren voor de hele dag op basis van 10 uur. De elektrische fietsen kunnen vanaf 9:00 uur opgehaald worden en tot maximaal 19:00 uur weer teruggebracht worden.

Wij verhuren in totaal 4 elektrische fietsen.

De elektrische fietsen kunnen opgehaald worden op onze locatie Vechtdal Events, Steenoever 1, 7731 PW te Ommen.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het fietsverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het fietsverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op: 
  • Voor aanvang van de activiteit wordt om uw legitimatie gevraagd. Deze dient u dus mee te nemen.
Ik ga akkoord met en met