In het voorjaar (vanaf 1 april 2023) starten onze wateractiviteiten weer.

Een hele dag op het water! Neem een picknickmand mee en geniet van een actief dagje op de Overijsselse Vecht en de Regge.

Kanoën op de Overijsselse Vecht

Ontdek op eigen gelegenheid de mooie natuur van de Overijsselse Vecht en peddel zelfs een stukje op de Regge! Ga de hele dag met de kano op pad. Onderweg zijn er mogelijkheden om aan te leggen en aan wal te gaan. Ideaal om even uit te rusten of heerlijk te picknicken. Een frisse duik nemen? Geen probleem. De Vecht is prima water om een stukje te zwemmen. Kano varen is een actief uitje op het water waarbij teamwork van belang is.

Overige informatie

Wij beschikken over 21 Canadese kano's Deze aluminium kano’s zijn het stabielst in hun soort, geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Ook beschikken we over 8 stabiele 1- en 4 stabiele 2-persoons kajaks.


Alleen bij regen en/of bij onweer is het kanoverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher.

Wat is het verschil tussen een Canadese kano en een kajak?

Een Canadese kano is een open kano met een steekpeddel (een enkel blad). Tevens zit je wat hoger op het water en is de kano voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar.

Een kajak ligt lager op het water waarbij je zit in een kuipzitting. Bij een kajak maak je gebruik van een peddel met aan iedere kant een blad. Wij hebben 1-persoons en 2-persoons kajaks ter beschikking.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Voor een schoon milieu dienen jullie wel jullie eigen afval mee te nemen, dus wij vragen jullie dit niet rond te laten slingeren in de natuur.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven.

Waar kunnen wij onze waardevolle spullen opbergen?

Waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar

Mogen wij een hond meenemen in de kano?

Ja, in de Canadese kano is er genoeg ruimte om een hond mee te nemen. In de 1- en 2-persoons kajaks is dat, vanwege de ruimte, niet mogelijk.

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het kanoverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Activiteit gesloten

  • 01 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Ik ga akkoord met en met