Heerlijk een stukje varen over de Vecht naar de stuw van Vilsteren of Junne. Ontdek het mooie Vechtdal vanaf het water in onze motorbootjes.

Motorbootjes

Onze motorbootjes zijn geschikt voor 4 personen en perfect om er een heerlijk stukje op uit te varen. Ze beschikken over betrouwbare motoren waar je gemakkelijk mee weg vaart. Heb je nog nooit gevaren met een motorboot? Dat is voor ons geen probleem. Met de gedegen uitleg die wij je geven, kun je met een vertrouwd gevoel het ruime sop kiezen. 

Prachtige omgeving

Vaar naar de unieke sluis en stuw van Vilsteren of vaar de andere kant op richting Junne. In deze vrolijke blauwgeverfde bootjes maak je de mooiste (vakantie)foto’s als herinnering aan jullie mooie vaartocht.

Reserveringstijden

Onze motorboten kan je reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur.

De starttijden zijn 9:45 uur, 11:50 uur, 13:55 uur of 16:00 uur.

Wij verhuren in totaal 7 motorboten.


Alleen bij regen en/of bij onweer is de sloepverhuur kosteloos te annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Hoe oud moet je zijn om een motorboot te huren?

De minimale leeftijd dient 21 jaar te zijn. Bij aankomst kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Indien blijkt dat je niet de bevoegde leeftijd heeft, houden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren zonder teruggave van de huursom. 

16 tot en met 20 jarigen kunnen bij ons een whaly huren.

Kunnen wij ook een kussens set erbij huren?

Nee, bij de motorboten is dat niet mogelijk.

Zijn er zwemvesten aanwezig?

Voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben, hebben wij gratis zwemvesten beschikbaar.

Mag de hond mee?

Ja, de hond mag zeker mee!

Hoe hard varen de motorboten?

De motorboten hebben een 2,5 pk motor en gaan ongeveer 7 kilometer per uur. De maximale snelheid wat is toegestaan is 9 kilometer per uur.

Mogen wij eigen picknick spullen meenemen?

Eigen catering meenemen is toegestaan. Voor een schoon milieu dienen jullie wel jullie eigen afval mee te nemen, dus wij vragen jullie dit niet rond te laten slingeren in de natuur.

Mogen wij overal aanleggen?

Nee, jullie kunnen niet overal aanleggen. Sommige gebieden zijn privé eigendommen of is een rustgebied voor dieren. Deze gebieden worden door middel van een bordje met "verboden aan te meren" of "rustgebied niet aanmeren" aangegeven

Hoe werkt annuleren met een voucher?

Bij regen en/of bij onweer mag u kosteloos het bootverhuur annuleren. U kunt er voor kiezen om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum of gebruik te maken van een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds bestede bedrag. U kunt met deze voucher dezelfde activiteit op een ander moment boeken of een andere leuke activiteit bij Rederij Peters / Vechtdal Events boeken! De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Motorboot (t/m 4 pers) :
€ 39.95 voor 2 uur varen
Borgsom :
€ 100.00 contant
Leeftijd :
Minimaal 21 jaar
Reserveren? :
Bel naar (0529) 45 19 24 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.
Opmerking