Verken het Vechtdal op één van onze E-Choppers! Een relaxed, milieuvriendelijk en hip vervoersmiddel waarmee je perfect Ommen en omgeving kan ontdekken.

Geruisloos genieten van de natuur

Met de E-Chopper gaan jullie heerlijk relaxed op pad door het Vechtdal Overijssel. Onze E-Choppers zijn geruisloos, dus geniet heerlijk van de natuur om jullie heen. Daarnaast is onze E-Chopper een toegankelijk vervoermiddel, dus iedereen kan er mee op pad!

Touren door het Vechtdal

Met onze E-Choppers kunnen je heerlijk geruisloos touren door het Vechtdal. Wij hebben alvast een prachtige route uitgestippeld langs de mooiste plekjes van het Vechtdal in Overijssel. Voordat jullie op pad gaan, legt onze instructeur uit hoe de E-Chopper werkt, zodat iedereen met een gerust hart de weg op durft. Onze E-Choppers zijn een ideale groepsactiviteit voor een actieve onderbreking van een vergadering of voorafgaand aan de lunch of diner. Zijn jullie er klaar voor?

Extra informatie

• Wij verhuren 11 E-Choppers. Zijn jullie met een grotere groep? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is (0529) 45 19 24.

• Bestuurders van de E-Choppers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen achterop (maximaal 120kg per E-Chopper).

• Bestuurders van de E-Choppers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B (minimaal 1 jaar). Deze wordt ook voor de start van de Tour gecontroleerd.

• Helmen zijn verplicht op de E-Choppers. Deze zijn kosteloos bij ons te verkrijgen. Indien jullie zelf een helm hebben, zijn jullie natuurlijk vrij jullie eigen helm mee te nemen.


Alleen bij regen en/of bij onweer tijdens uw reserveringstijd kunt u de E-Choppers tot 1 dag van tevoren annuleren. U kunt uw reservering verplaatsen naar een andere datum of u ontvangt van ons een voucher van het reeds bestede bedrag. Deze voucher is één jaar geldig en kan ook aan een andere activiteit worden uitgegeven.

Geldt er een minimale leeftijd voor de E-Choppers?

Ja, de minimale leeftijd is 18 jaar. Bestuurders dienen tevens in bezit te zijn van een rijbewijs B (minimaal 1 jaar).

Is een helm verplicht?

Ja, een helm is verplicht. Deze zijn kosteloos bij ons verkrijgbaar.

Mogen wij zelf onze route bepalen?

Nee. Wij hebben een prachtige route door het Overijsselse Vechtdal voor jullie!

Mag je met twee personen op een E-Chopper?

Ja, kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor €5,95 achterop! Let wel op het maximale totale gewicht, dit is per E-Chopper 120kg.

Maak uw keuze

Tijdsduur uitje
Selecteer de gewenste tijdsduur

Starttijd & eindtijd

Welke datum

Opmerking

Totaal
incl. BTW
Let op:
  • De minimale leeftijd van de deelnemers dient 18 jaar te zijn.
  • Voor aanvang van de activiteit wordt om de rijbewijs gevraagd. Deze dient u dus mee te nemen. Geldt voor alle deelnemers.
  • Indien u per direct E-Choppers  wilt boeken, neem dan telefonisch contact met ons op (0529) 45 19 24.
Ik ga akkoord met en met