Een ontspannende rondvaart wordt gecombineerd met onze Funbike Tour (ligfietsen). Een ideaal uitje om gezellig bij te kletsen, maar ook actief bezig te zijn!

Reguliere rondvaart Ommen-Vilsteren v.v.

`s Middags om 13:30 uur vertrekken jullie met onze rondvaartboot 'Queen of Vechtvalley' voor een tocht naar de sluis en stuw van Vilsteren. Heerlijk relaxen op het bovendek in het zonnetje of met z’n allen gezellig in de verwarmde salon. Onderweg wordt er verteld over het verleden en het heden van de omgeving waar we doorheen varen, het prachtige Vechtdal Overijssel. Ook laten veel verschillende weide- en watervogels zich graag zien.

Mocht u dit arrangement willen reserveren, geef dan in het opmerkingsveld hiernaast aan of u zitplaatsen op ons bovendek of in onze salon wilt reserveren.

Let op: Dit is een arrangement exclusief consumptie, tegen een meerprijs van €2,25 per munt kunt u aan boord tegen inlevering van uw munt non alcoholische dranken halen.

Funbike Tour

Terug in Ommen staan de Funbikes voor jullie klaar. Het fietsen op onze knalroze Funbikes is even wennen, maar na de professionele instructies en een kleine proefrit, fietsen jullie er zo mee weg. Jullie ontdekken de omgeving van het Vechtdal aan de hand van een GPS route. De oefenrondjes brengen overigens hilarische momenten met zich mee!

Mocht een deelnemer de Funbike toch wat te spannend vinden, hebben wij ook enkele stadsfietsen beschikbaar!

Let op: De minimale lengte van de persoon moet 1,5 meter zijn.

Is het mogelijk om consumpties te nuttigen aan boord van de "Queen of Vechtvalley"?

Aan boord van het schip hebben wij een bar waar jullie koffie, thee, fris, bier, wijn, snoep, cake en koek kunnen kopen. Het is niet toegestaan om jullie eigen consumpties te nuttigen aan boord.

Mochten jullie van te voren al weten dat jullie gebruik willen maken van catering, geef dit dan in het opmerkingsveld aan.

Is de activiteit Funbike Tour voor iedereen mogelijk?

In principe is de Funbike Tour voor iedereen toegankelijk die ook op een reguliere fiets kan fietsen. Echter is wel belangrijk dat de minimale lengte 1.50m moet zijn. De zitting is vanaf die lengte te verstellen op de juiste afstand.

Arrangement informatie

Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Prijs per persoon :
€ 21.25
Aantal personen :
Min. 20 personen
Duur :
2 uur en 45 minuten
Inclusief:
  • Reguliere rondvaart Ommen-Vilsteren v.v.
  • Funbike Tour met GPS-Route

Neem contact op

Heeft u interesse in dit arrangement?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.
Opmerking

Prijs indicatie: